Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Νέα Ιωνία: Δολοφόνησε τον πατέρα του γιατί είδε...όραμα

Νέα Ιωνία,γιος,πατέρας,δολοφονία,κοινωνικά,ψυχολογικά προβλήματα

To απίστευτης αγριότητας έγκλημα σημειώθηκε στη Ν. Ιωνία, με δράστη έναν 53χρονο άνδρα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 
Θύματα είναι ο 85χρονος πατέρας του και ο 57χρονος σύζυγος της αδελφής του, τον οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα και χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο δράστης, ψύχραιμος, μετά την πράξη του, βγήκε στην ήσυχη γειτονιά της Ν. Ιωνίας και είπε στους γείτονες ότι σκότωσε τον πατέρα του γιατί είδε "όραμα"!

Ο δράστης ήταν ήρεμος και δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα, σε μονοκατοικία επί της οδού Αρχιμήδους 12 (στην περιοχή πίσω από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου). Οι γείτονες ξαφνικά και, χωρίς να ακούσουν φωνές ή φασαρία, άκουσαν την 50χρονη κόρη του θύματος να φωνάζει «σκότωσαν τον πατέρα μου» και, δευτερόλεπτα αργότερα είδαν τον 53χρονο δράστη να βγαίνει από το σπίτι ψύχραιμος και να τους λέει ότι είχε δολοφονήσει τον πατέρα του και τραυματίσει τον γαμπρό του!

Αμέσως στο σπίτι μπήκε ένας γείτονας που έβγαλε αιμόφυρτο τον 57χρονο, πρώην διευθυντή του Ορφανοτροφείου Βόλου, γαμπρό του δράστη, ενώ είχε γίνει ήδη τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα του οποίου πήγε επί τόπου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Επίσης έγινε τηλεφώνημα στην Αστυνομία και επί τόπου πήγαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ακινητοποίησαν τον 53χρονο, ο οποίος έδειχνε ψύχραιμος, παραδέχτηκε την πράξη του και δεν έφερε αντίσταση στη σύλληψη.

Πήγε και αγόρασε κουζινομάχαιρο!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο 53χρονος, που αντιμετωπίζει επί δεκαετίες ψυχολογικά προβλήματα, εδώ και δύο ημέρες ήταν σε ψυχολογική υπερένταση, προφανώς δεν έπαιρνε τη φαρμακευτική του αγωγή και, επειδή μάλλον είχε μαλώσει με τον πατέρα του (έμενε σε διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του σπιτιού), είχε φύγει και έμενε σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Μάλιστα χθες το πρωί, πήγε σε κατάστημα και αγόρασε ένα καινούργιο κουζινομάχαιρο, με λεπίδα μήκους 30 εκατοστών και λίγο πριν τις 6 επισκέφθηκε το σπίτι, στο οποίο διέμεναν ακόμη η αδελφή του με τον 57χρονο σύζυγό της και την 23χρονη κόρη τους, που κάνει μεταπτυχιακά στην Αγγλία και είχε έρθει πριν μια εβδομάδα (το ζευγάρι έχει και άλλη μια κόρη, που είναι καθηγήτρια και απουσίαζε από το σπίτι, όπως λένε γείτονες).

Ο δράστης φέρεται ότι βρέθηκε με τον 85χρονο πατέρα του στην κουζίνα, όπου λογομάχησαν και, ξαφνικά, έβγαλε το κουζινομάχαιρο και του κατάφερε περίπου πέντε μαχαιριές, στην κοιλιακή χώρα και στο διάφραγμα , που αποδείχτηκαν θανατηφόρες.

Ο πατροκτόνος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ακούγοντας τη λογομαχία, ο 57χρονος γαμπρός του δράστη άνοιξε την εσωτερική πόρτα της κουζίνας, όπου βρισκόταν θύτης και θύμα, αλλά δεν πρόλαβε να αρπάξει το μαχαίρι από το χέρι του δολοφόνου και δέχτηκε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια ο δράστης, πέταξε το μαχαίρι στην κουζίνα και βγήκε στο δρόμο, χωρίς να δείχνει αναστάτωση, ενώ διηγήθηκε το «κατόρθωμά» του στους γείτονες (!) μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Τέλος, έγινε γνωστό, ότι ο 57χρονος γαμπρός του δράστη χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η σορός του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου